Krétán jártunk-4.felvonás

A következő nap izgalmasnak ígérkezett, a gyerekek nagyon várták már, lelkesek voltak, hiszen csúszdaparkba készültünk. Reggel felszálltunk a buszra, jó fél óra alatt ott voltunk. A látvány elképesztő volt: hatalmas terülten 30 féle csúszda, külön gyerekrésszel, gyönyörű és igényes játszótér, rengeteg napágy és napernyő, mindenkinek jutott, nem volt tumultus, mert a nép eloszlott a területen, szóval biztató volt. Délután 4-ig voltunk, a nagyok és apukájuk megállás nélkül csúsztak, Katát néhány helyre nem engedték fel, de Bence mindent ki tudott próbálni. Közben csatlakoztak hozzánk apuék is, a húgom ment a gyerkőcökkel és még apuékat is rávettük néhány csúszásra:)))Zsombor játszóterezett, csatangolt, majd aludt, a végén megtaláltuk a nekünk való csúszdát is: volt egy csatornaszerű dolog, ott 1 és 2 személyes gumi ülőkék, amikbe bele lehetett ülni/feküdni, na mi ott ejtőztünk Zsombival, menünk néhány kört, csorogtunk a vízen.



A következő nap reggelén gyönyörű borongós időre ébredtünk, én a 2 kisebbel később, mint apa és Bence, ők ugyanis azt tervezték, hogy megmásszák a közeli hegyecskét. Ezt meg is tették, mire mi felkeltünk, ők frissen/fürgén vissza is érkezetk, sok szép fényképpel.





A kicsit borús délőttöt így a szállodában töltöttük, ahol a gyerekek végre lejutottak az "oviba", ott festettek, rajzoltak, építettek, végül az egyik animátor rájuk is pingált egy-egy képet, a kívánságuknak megfelelőt.




Délután már ki lehetett menni a partra, bár fújt a szél, de meleg volt, lehetett megint homokozni.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések