Fejlemények

1. A padtárs - gond egyelőre még nem oldódott meg. A szülői értekezlet végére én magam is befutottam, így erőinket egyesítve beszéltünk mindkét tanítónénivel. Tudnak a kislány körüli problémáról (még jó), viszont mivel Bencus elég introvertált és zárkózott az iskolában, ő eddig nem jelezte az őt ért attrocitásokat, így sok újdonsággal szolgáltunk nekik. Annyit érzékelt mindkét tanító néni, hogy mostanában Bence az órákon sokszor mérgesnek, dulifulinak tűnik (látom lelki szemeim előtt, nem is olyan nehéz elképzelni:) )és hiába kérdezték tőle óra után, miért, erre kitérő választ adott a kis mamlaszom. Na, most felvilágosítottuk őket. Természetesen jött, hogy a kislánynak mennyi baja van most és megértőnek kell lenni, amit én igyekszem is akceptálni, legalábbis egy bizonyos mértékig az is vagyok, de az ő bajuk hadd ne legyen már az enyém is...Szóval most maradtak egymás mellett azzal, hogy kiemelten figyelik őket, és ha több kettőnél, szétszedik őket. És a múlt héten jött is a megerősítés, hogy nem egy hanyatlásos folyamat indult meg Bencus részéről: valamennyi, szám szerint 6 év eleji felmérője ötös lett, 96-100 % közötti eredményekkel. Egyszer sem ült mellette a kislány....

2. A pénteki nagy nap volt, végleg lekerült Katusról a gipsz. Bár a röntgen után kissé pánikba estem, mert az szerepelt a leleten, hogy a csontok mészhiányosak, de a traumás orvos megnyugtatott, hogy valójában nem azok, csak erről nem tudja meggyőzni a röntgenorvosokat. Most légy okos...:) Azért Annanénivel abban maradtunk, hogy 2 hétig nyomom bele a D3-mal turbósított kalciumot. Az első néhány órát leszámítva, amikor még a nagyobb mozdulatok nem mentek, szuperül használja a kezét, úgy tűnik, minden mozdulat megy és fájdalommentes. Ennek örömére szombaton átvettük az eddig tanult íráselemeket, de esküszöm, nem én erőltettem. És őszinte megnyugvásomra az írás tökéletesen megy neki, ráadásként még szépen is csinálja. A torna alól még 2 hétig felmentést kapott, utána állítólag akár már kézen is állhat. Ami megintcsak jól jött ki, időben is, mert ezen a héten kezdődik az edzés, így nagyon le sem fog maradni.

3. Az a nyamvadt gyomorfájós vírus a hét közepén Dodót is kiütötte, szerdára virradó éjjel hányt kétszer, fájlalta a pocakját, majd ahogy jött, úgy távozott is a kórokozó, másnap már semmi baja nem volt. Ugyanígy járt a hétvégén Apa és Bence is, nekik csak erős gyomorfájásuk volt, de 24 óra alatt rajtuk is átment.



Megjegyzések

Népszerű bejegyzések