Azóta már kiderült...

...mi áll Apa rosszulléte mögött.

Hétfőn reggel orvosnál kezdett, miután végig szenvedte ezt az éjszakát is. A doki elküldte röntgenre. Diagnózis: szövődményes tüdő-és mellhártya-gyulladás, folyadék a tüdőben.

Nemkicsit ijedtünk meg. Persze szörföztem a neten és szörnyű dolgokat olvastam, már minden megfordult a fejemben. Megkapta a legerősebb antibiotikumot és egyelőre megúszta a kórházat. De pénteken mennie kell újabb röntgenre és annak eredményétől függ, a továbbiak hogyan alakulnak.

Külön menet volt beláttatni vele, hogy itthon kell maradnia. Persze, tudta ezt ő maga is, de sztahanovista és az irodában most úgy alakultak a dolgok, hogy gyakorlatilag egyedül maradt és mi lesz nélküle...Szép dolog, hogy az ügyfelekért mindent, de most az ő egészségéről van szó. Ha kellett volna, erőszakot is alkalmaztam volna, de szerencsére erre nem került sor.

Szóval itthon lábadozik és reméljük, hogy zökkenőmentes lesz a gyógyulása.

Megjegyzések

Lepkevár üzenete…
Óóó, ez tényleg nem hangzik valami jól, mielőbbi jobbulást! És tényleg: pihenni, pihenni, pihenni. Ahogy mi szoktuk mondani: ilyen létszámnál már nem lehet hülyéskedni. Teljesen egyetértek, ilyenkor én is bevetnék mindent, akár veszekedés árán is, de orvoshoz KELL menni, az egészségnél nincs fontosabb. Remélem, megússzátok a kórházat!
Dia üzenete…
Köszi a jókívánságokat. Én is bizakodom, pedig nem sokat javult. Bár láza nincs, továbbra is nehézlégzése van, fáj a feje és persze köhög. Tudod, annyiszor eszembe jut E. ...
Lepkevár üzenete…
Tudom, hogyne tudnám... És azt is tudom, hogy emiatt most még jobban megijedünk az apróbb betegségektől is. Akartam is írni, csak kimaradt, hogy azért próbálj megnyugodni, mert nálatok nyilván közel sem arról van szó, mint nála volt, bár tudom, hogy nehéz elvonatkoztatni.

NEM LESZ SEMMI BAJ!!

Népszerű bejegyzések