Debreceni kikapcsolódás (???), ami elég felemásan sikerült

Szóval a debreceni Aguaticumban jártunk a hétvégén. Apukámék ötlete volt, hogy miután több név-és születésnapot ünnepelünk így március közepe tájékán, utazzon el az egész nagycsalád és ilyen módon ünnepeljük meg egymást.

Az ötlet nagyon tetszett mindenkinek, a gyerekek is várták már az újabb utazást (imádnak utazni, állandóan mennének). Az utazás előtti történések azonban nem voltak túl biztatóak. Bence csütörtökön "lebetegedett", legalábbis a füle megint gyulladt volt, Heni szintén aznap lett lázas beteg és hát Apa pénteken reggel már panaszkodott, hogy nagyon rossz a közérzete (igaz, már hetek óta köhög). A déli indulás előtt már hőemelkedést mért és vacakul volt.

Odaérkezésünk után azonnal felderítettük az élményfürdőt. Szuper csúszdák vannak, különféle hőmérsékletű medencék, és igényes az egész. Apa is lejött, igaz, nem nagy kedve volt, de fürdött és szaunázott egy kicsit, igaz, az utóbbi hiba volt, így utólag. Zsombornak nem tetszett semmi, sírt a vízben, ha a csúszdára tettem, ha sétálnia kellett, ha bementem vele a nagyobb vízbe, szóval annyira nem erőltettük a dolgot, hiszen Bencének sem hiányzott a sok fürdés, így felmentünk. Apa ekkor már alig állt a lábán, 39 fokos láza volt, szédült.

Az éjszakát végig izzadta, és a lázcsillapító sem hatott neki, ezért apuék elmentek venni másfélét, ez valamennyire lejjebb vitte neki. Iszonyú mélyről köhögött és nagyon rosszul érezte magát. Őt hagytuk egész nap a szállodai szobában pihenni, mi pedig igyekeztük kihasználni ezt a rövidke időt, ha már elmenetünk és délelőtt játszóházban voltunk, majd estig pancsoltunk és csúszdáztunk. Ekkorra Zsombor is megbarátkozott a vízzel és az első percek bátortalanságát követően már csúszott, ugrált, pancsolt.

Vasárnap reggelre apukám lett rosszul, ő az éjszakát a mellékhelyiségben töltötte, (azóta a szűk családja is elkapta a vírust, remélem, mi megússzuk...)és bár eredetileg késő délutáni hazaindulást terveztünk, végül az egészséges részleg röpke állatkerti látogatása után elindultunk. Péterapa továbbra is gyenge volt és köhögött...

Így esett a mi wellness-hétvégénk...



Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Tök jó lett!!! Puszi

Népszerű bejegyzések