Beteg?

Már éjszaka gyanús volt a kisember, mert felébredt és nem tudott visszaaludni, látszott, hogy valami kellemetlensége volt. Adtunk neki Nurofent, utána nem sokkal elaludt.

Reggel korán ébredt és egész délelőtt bágyadt volt. Folyik az orra és megint nagyon hurutosan köhög. 10 órakor 37,4-et mértem neki, elalvás előtt, negyed 12-kor már 37,6 fokot. Valószínűleg meglátogatjuk a dokit ébredés után. Mert természetesen, ezen a hétvégén és a következőn is, utaznánk...


Update: hörghurutja van, elég csúnyán lélegzik, kapott puffokat, meg egy csomó mást. ha péntekre lázmentes lesz és mérséklődik a köhögése, utazhatunk, amúgy nem.:((

Megjegyzések

Mia és Maja üzenete…
Reméljük,semmi komoly,már tényleg elég volt a sok betegségböl!:s

Nektek boldog Nőnapot lányok!:)
Puszika!
Lepkevár üzenete…
Ó, már megint? Mielőbbi jobbulást! Érdekes módon nálunk a gyerekek már nagyon régen voltak betegek (kopp-kopp), a férjem viszont folyton visszaesik ebbe a köhögős-hörghurutos valamibe... Tényleg, a párod meggyógyult?
Dia üzenete…
Köszi, sajnos megint (?) hörghurut, bár igazából az előző óta nem is múlt el a köhögése, csak kicsit enyhült. Szóval ő sem gyógyult meg rendesen, mint ahogy még én is köhögök, bár lényegesen kevesebbet. Párom is köhög.

A te férjednek is jobbulást! Tök jó, hogy a gyerkőcök alig betegek, nálunk gyaníthatóan a két közösségi lény hozza haza a jóféle kórokozókat.
Névtelen üzenete…
Remélem megfog gyógyulni jövőhétre!!!! Sok-sok gyógypuszi!:))

Népszerű bejegyzések