Külön bejáratú segítőm a ház körüli tennivalókban

Zsombor rákapott a házimunkára. Ha próbálok főzni (ami elég nehézkes mellette, nem igazán kultiválja, hogy nem vele foglalkozom), elővesz egy lábast és egy fakanalat, kavargat, utána megkóstoltatja minden itthon levővel, amit "főzött". Csillogó szemekkel jön, nyújtja a kanalat és várja az ovációt, amit meg is kap.:))

Hétvégén kis kertünkben összegyűjtöttük a leveleket. Persze rögtön ott termett, hangosan követelve a lombseprőt. Kompromisszumos megoldásként felajánlottunk neki egy kicsi műanyag gereblyét, átmenetileg az is megtette, de egy óvatlan pillanatban megkaparintotta a nagy szerszámot is és meglepően szakszerűen nekifogott a munkának:))




És az új kedvenc: a felmosás. Ezen a téren gyakoriak az összezördülések, mert ha hozzáfér a felmosó-felszereléshez, azonnal nyúlkál a Domestosos vízbe, borít, szétcsorgat, elcsúszik stb.stb, ezért komoly tilalmak vannak. De annyira remeg érte, hogy tegnap-megelőlegezvén a hétvégi névnapjára az ajándékot-vettem neki egy kis műanyag felmosó-szettet. Volt nagy öröm, egész délután felmosott, mosta vele az asztalt, a falat, a szőnyeget,meg a járólapot a fürdőszobában.



Megjegyzések

Unknown üzenete…
ilyen segítségem nekem is van :) :)
Dia üzenete…
Ugye milyen hasznos???
Névtelen üzenete…
Kis édes nagyfiú!!!
Imádom.

Népszerű bejegyzések