Felfedezés

Zsombor délutáni alvását követően összepakoltuk a nagyokat és elvittük őket Timiékhez. Mindig várják ezeket az alkalmakat, amikor náluk alszanak, most sem volt ez másként. Kis időt mi is maradtunk, majd hármasban elmentünk néhány helyre.

Nézelődtem egy keveset az Alexandrában (bár gyerek mellett, még ha Apa kísérgette is Dodót, kissé nehézkes elmerülni a könyvek világában), újfent megcsodáltuk álmaink kandallóját, ami-remélhetőleg még az idén-be is költözik majd a nappalinkba.

Itthon Zsombor kimondottan élvezte, hogy minden figyelem rá irányul. Bűbájosan viselkedett, hízelgett, nevetgélt, tüneményes volt. Együtt fürdött Apával, hatalmasakat pancsolt, úszott a fürdőszoba.

Fürdés után, amikor öltöztettem, valamin éppen teli szájjal nevetett, én pedig egy nagy felfedezést tettem: a két felső kisőrlője is bújik, olyannyira, hogy a bal oldalon már majdnem félig át is szakadt, a jobb oldalon pedig egy kis hegyecske tört át. Ha minden jól megy, néhány nap kérdése és teljesen kint lesz mind a négy, 16 fogúvá válik a manó és remélhetőleg egy időre véget ér a fogzás okozta nyűglődés.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések