"Sajtos-tejszínes" rakott zöldségek
A végeredmény nem feltétlen szépségdíjas, ám annál finomabb, táplálóbb.
"Sajtos-tejszínes" rakott zöldségek
Hozzávalók:
édesburgonya
padlizsán
cukkini
csiperkegomba
1 csomag Szafi Reform poralap tejszínes -sajtos csirkemellhez
Cocomas kókuszkrém
citromlé
Sajt (növényi is megfelelő)
Mennyiségeket nem írok, mert nem is mértem, per sacc állítottam össze. A gombát tisztítjuk, daraboljuk, a többi zöldséget tisztítás után vékony karikára vágjuk.
A poralapot az utasításnak megfelelően kikeverjük.
A gombát kevés zsiradékon megpirítottam, igazából nem lett volna muszáj, csak amiatt tettem így, hogy nehogy túl vizes legyen majd a készétel. a többi zöldséget nyersen rétegeztem egy alkalmas sütőtálba. Legfelülre került a gomba, minden réteget sóztam.
Végül az egészet nyakon öntöttem a mártással, megszórtam reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben puhára-barnára sütöttem.
Hozzávalók:
édesburgonya
padlizsán
cukkini
csiperkegomba
1 csomag Szafi Reform poralap tejszínes -sajtos csirkemellhez
Cocomas kókuszkrém
citromlé
Sajt (növényi is megfelelő)
Mennyiségeket nem írok, mert nem is mértem, per sacc állítottam össze. A gombát tisztítjuk, daraboljuk, a többi zöldséget tisztítás után vékony karikára vágjuk.
A poralapot az utasításnak megfelelően kikeverjük.
A gombát kevés zsiradékon megpirítottam, igazából nem lett volna muszáj, csak amiatt tettem így, hogy nehogy túl vizes legyen majd a készétel. a többi zöldséget nyersen rétegeztem egy alkalmas sütőtálba. Legfelülre került a gomba, minden réteget sóztam.
Végül az egészet nyakon öntöttem a mártással, megszórtam reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben puhára-barnára sütöttem.
Megjegyzések