2 bugyi és 3 gatya:))

A fenti különös címben a hangsúly a 3 gatyán van. Ez ugyanis azt jelenti, hogy mostmár 3 olyan hímnemű tagja van a családomnak, aki ilyet hord.

Igen, igen, véget ért egy korszak,megértük ezt is: legkisebb fiunk kb. 1 héttel ezelőtt úgy döntött, hogy végre nem hozza kínos helyzetbe a szüleit azon más szülők előtt, akiknek csemetéje már 9 hónapos kora óta szobatiszta és ezért alig leplezett megvetéssel és lenézéssel kérdezik meg tőlünk, hogy szeptembertől oviba szeretnénk-e őt vinni. Igen, ez a tervünk és ezek után már senki és semmi nem akadályozhat meg minket ezen szándékunk végrehajtásában.
[Azt pedig nem kell tudni senkinek, hogy éjszakára, sőt, a nagydologhoz továbbra is kap, illetve kér pelust :)) ]

Szóval öröm a köbön, Zsombor egyik pillanatról a másikra eldobta napközbenre a pelenkát, átmenet nélkül, gyakorlatilag pénteken még hiába kérleltem, még csak hallani sem akart róla, majd szombaton angyali mosollyal az arcán szólt, hogy pisilnie kell. Azt, hogy milyen egyik napról történt a váltás, jól jelzi, hogy hétfőn a mama, aki ment érte a bölcsibe, ledöbbent, hogy nincs pelenkája, mert pénteken még amúgy hozta el onnan. És ami külön szuper, hogy stabil is.

Megjegyzések

kikocs üzenete…
Érdemes megvárni, amíg saját döntés. Ügyesek vagytok! Te a kitartásodért, Zsombor meg a többiért :)
a mesélő üzenete…
Gratulálunk, ügyes kisfiú!
Dia üzenete…
Köszönjük szépen!

Igen, megvártuk, amíg ő maga is hajlandóságot mutat, de már türelmetlen voltam, mert a tesók ennyi idősen már elhagyták a pelust. Furcsa volt, hogy épp a harmadik gyerek veszi ilyen nehezen ezt az akadályt.
kikocs üzenete…
Furák ezek a harmadikak. A mienk is olyan kis lassan haladó. Belenyugszanak a babaságukba :)

Mindig szívesen jövök hozzád olvasni, mert kicsit kapok abból, hogy milyen lesz majd nekünk nemsokára. JÓl leírod, és élvezet olvasni. :)
Ez egy jó szó akart lenni. A játékról itt olvashatsz bővebben:
http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

Népszerű bejegyzések