Bizonyítványok

Úgy érzem, mégpedig büszkeségtől dagadó mellem által vezérelten, hogy mindkét kisikolásom ezévi iskolai teljesítménye külön posztot érdemel. Nem titok, én egy igen teljesítményorientált anyuka volnék, ami maximalizmussal társul, mely jellemvonásokat igyekszem valamelyest negligálni, ha a kiskorúakról van szó, de akkor is...

 Bencus érdekes módon az egyébként jóval nehezebb és komolyabb harmadikat sokkal egyenletesebben nyomta le, mint az előző tanévet. Akkor sem lehetett okom panaszra, viszont hullámzóbb volt a teljesítménye, mégha kitűnő is lett évvégén. Idén viszont egy pillanatra sem kellett elgondolkodni azon, miből milyen érdemjegy fog bekerülni a bizonyítványba. A félévihez képest a készségtárgyak terén is javulás állt be, mert csak rajzból lett négyes - és egyúttal ez az egyetlen négyese -, magyar irodalomból pedig - meglepetésünkre, mert matekból számítottunk rá - külön dícséretet is kapott. ezen túlmenően egy országos levelezős matek tanulmányi versenyen 2. lett, amit külön könyvvel jutalmaztak.

 Katus szintén egyenletes és nem mellesleg kimagasló teljesítményt nyújtott így az alapok megszerzésekor.Neki még szöveges értékelése volt, de szuperlatívuszokkal minősítették, valamennyi tantárgyból, dícséretben részesült magyar nyelvből, irodalomból, matekból és testnevelésből is. Osztályszinten könyvjutalmat kapott kiemelkedő tanulmányi eredményéért, szorgalmáért, illetve a már Bencénél említett versenyen - amin ő mind magyarból, mint matekból indult - első lett, amit 1-1- aranyos kis mesekönyvvel honoráltak.

 Összességében maximálisan elégedett lehetek velük.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések