Időhiány

Ebben szenvedek, kevés az a 24 óra, ami rendelkezésemre áll.

3 hete itthon van mindhárom lurkó. Sejtésem beigazolódott, nem egyszerű a helyzet. Ha meleg van, az a baj, ha esik az eső, azért szorulunk be a házba. Na, és a szúnyogok miatt, amik különösen kedvelik a két kisebbet.

Olyat nem tudok kitalálni, ami mindegyiküknek tetszene, valamelyik tuti megvétózza az ötletet. A "leghisztisebb" Bence, aki továbbra is-és egyre erőteljesebb-kiskamaszos tüneteket produkál. Dodó egyelőre alkalmazkodik ahhoz, amit megkívánunk tőle. Kata meg váratlan pillanatokban szokott kiakadni, olyankor hatalmas hangerővel sír egy sort, majd mintha semmi sem történt volna, bűbájosan ténykedik tovább.

Egyértelmű, hogy nem elég ingergazdag számukra az itthonlét, lassacskán hiányoznak a kis barátok is. Felborult a szokásos napi ritmus, reggel tovább alszanak (különösen Bence, aki a kamaszkor jegyében, van, hogy fél 10 után csámborog elő), este sokáig húzzák. Én viszont fáradt és nyűgös vagyok már olyankor, mert velük ellentétben én nagyon korán kelek. Ez pedig egy ördögi kör, amiből nehezen szabadulunk.

Most nagyon bízom a következő hetekben, több program vár ránk, Apa is velünk lesz részben. Én már nagyon várom...

Megjegyzések

kikocs üzenete…
Nem olvastam még vissza a blogod, csak bele-bele eddig, nem tudom, mennyire kreatívkodtok. De orbis barátném napközis tanítónéni, és elég sok ötlete van a benti időtöltésre. Érdemes körülnézni nála, és az általa olvasott blogokban, hátha találsz könnyen megvalósítható ötleteket, amivel lekötöd a jónépet. hajrá! :)
http://borokazselyke.blogspot.com/
Dia üzenete…
Köszi, mindenképpen megnézem.

A kreatívkodás nem az erősségem, de néha próbálkozunk. A legnagyobb probléma az, hogy a kicsi jelenleg mindent rombol, amivel a nagyok akarnak foglalkozni..(
kikocs üzenete…
ja, ez ismerős... de festeni mindenki szeret :) és most lehet meztelenül is, utána meg fürdeni :) meg ha pl. te csinálsz valamit a picivel, amíg a nagyok ügyesen a sajátjukat, az talán úgy leköti. gyurma? van egy tuti receptem, playdoh gyurma receptje:

4 csésze liszt
2 csésze só
4 evõkanál timsó
4 csésze FORRÓ!!!!!! víz, értsd 100fokos kb.!!!
1/3 csésze babaolaj (vagy sima)

tálban érdemes kikeverni,mert olyan nokedli állagú, meg forró ugye a víztõl, ha kihûlt, akkor nyeri el a normál állagát.
ételfestékkel színezhetõ, a vízhez kell tenni, úgy lesz szép színe. Jó nagy darab lesz.
Csak mert baromira megértelek. :)

Népszerű bejegyzések