Paszternákos-pizzás csiga

Az oly nagyon kedvelt pizzás csigát megint egy zöldséges köntösbe bújtattam, amit senki nem kifogásolt itthon. :)



Paszternákos-pizzás csiga

Hozzávalók 13 darabhoz:
15 dkg pucolt paszternák
ízlés szerint só
2 tojás
50 gramm víz
20 gramm almaecet 
15 dkg Szafi Reform szénhidrát csökkentett kenyér és péksütemény liszt

A paszternákot enyhén sós vízben megfőzzük, ha már csak langyos, a liszt kivételével a többi alkotóval együtt krémesre turmixoljuk. A kapott masszába beledolgozzuk a lisztet, a tésztát 10 percig pihentetjük.

A szokott módon kinyújtjuk, megkenjük a pizzakrémhez (nálam natúr paradicsom, pici só, édesítő, fűszerkeverék), megszórhatjuk a diétánkba illő sajttal, feltekerjük, vágjuk, sütőpapírra helyezzük.



180 fokra előmelegített sütőben 25 perc alatt kisültek.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések