Hétvégi programok

Szombat délelőtt bio-és bolhapiacon voltunk, ami sajtkóstólóval és vásárral, illetve házi kenyér versennyel volt összekötve. Én jó sok sajtot csemegéztem (és persze vettem is finomabbnál finomabbakat), a gyerekek elsősorban a különféle kenyereket és kalácsokat véleményezték. Volt játszóház és kézműves foglalkozás, ez persze annyira nem kötötte le őket, főleg Zsombort, így ő rohangált.





Délután Kata szülinapi zsúrra volt "hivatalos", a fiúk itthon voltak, a nővérem is eljött. Mi pedig nagy tettre szántuk el magunkat: Apával felkerekedtünk elintézni az elintéznivalókat és Zsombit sem vittük magunkkal. Az utóbbi idők Dodóját ismerve ez tényleg bátorság volt, de végül nem volt semmi gond vele: bár keresett, nem sírt és 3 órát is kibírt nélkülünk. Mi pedig sikeresen elintéztük, amiket kellett.

Vasárnap délelőtt itthon voltunk, majd délután mentünk a barátnőmékhez. Kicsit tartottam tőle, Zsombiból mit fog kiváltani a viszonylag ismeretlen hely(ősszel voltunk náluk utoljára, arra nyilván nem emlékszik), de azonnal feltalálta magát, Mesi babakocsiját tologatta, evett-ivott, játszott a többiekkel. Elég későn sikerült felkerekednünk, ezért kicsit sietősre és hisztisre sikerült az este hátralévő része. És véget is ért a hétvége.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések