A hosszú hétvége-leginkább képekben

Amikor mamáéknál vagyunk, megosztva szoktunk aludni, általában Apa Bencével, én pedig Katussal és Zsombival. Este még hozzám bújt a kicsi, hajnalban már Katán aludt.:)




Szombaton a nagy családi ebédet követően felkerekedtünk és a hegyet megmászva elmentünk egy olyan játszótérre, amelyik mellett-a fiúk kívánságának eleget téve-focipálya is van. Sajnos az időjárás nem támogatta a terveinket, így a havas eső és a nagy szél miatt idő előtt haza kellett mennünk. De addig is jól szórakoztak, eleinte Zsombika is, de ő az utolső negyed órát sírva töltötte a nyakamban. Én balga, a házban hagytam a kesztyűjét és neki nagyon fázott a keze, aminek hangot is adott.






Vasárnap délelőtt, indulás előtt. Amíg a család nagy része a templomban volt, mi Zsombival a játszótéren múlattuk az időt. Eleinte hintázott, a többi játékszerrel bizalmatlan volt, de egy banán segített ezt leküzdeni és utána már homokozott és pacizott is egy kicsit.









Vasárnap délután ellátogattunk a Millenáris parkba. Volt játék a Zöld Péter játszótéren, kavicsdobálás, haletetés és sok minden egyéb.











Hétfőn délelőtt elmentünk a Várba, ágyúkat nézni. Sajnos az elviselhetetlen erejű szél hamar lekergetett minket, de azért meg tudtunk mászni néhány várfalat és ágyút.








Megjegyzések

Névtelen üzenete…
Tök jó!
Remélem Debrecenben is ilyen jól fogjuk érezni magunkat.
Puszi
Unknown üzenete…
Látom jól éreztétek magatok ha az idő nem is volt kegyes. a lurkók még mindig nagyon szépek.

remélem most jó sokáig minden betegség elkerül titeket.

Népszerű bejegyzések