2016. augusztus 17., szerda

Meggykrémleves géppel

A legújabb sláger. :)



Meggykrémleves géppel

Hozzávalók:
40 dkg fagyasztott meggy
1 közepes (11 dkg pucolva) alma
fél mk só
1 ek Szafi Fitt négyszeres erejű édesítő (vagy tetszés szerinti cukorhelyettesítő)
fél mk őrölt fahéj
csipet őrölt szegfűszeg
1 tk frissen facsart citromlé
1 dl híg kókusztej (szintén amit a géppel főztem, ennek híján víz és kókuszkrém keverékéből)
víz (minimum és maximum jelzés közé töltve a gépet)

A hozzávalókat belepakoljuk a gépbe, ehhez az almát kell csak kis darabokra vágni. Elindítjuk a krémleves programot és bő fél óra múlva kész is a mennyei finom, selymes-krémes, intenzív meggy ízű levesünk.

Nincsenek megjegyzések: