2016. november 30., szerda

Bolognai szélesmetélt

Hús-és tésztamentesen, emellett természetesen glutén és tejtermékek nélkül, alig pár hozzávalóból, ráadásul alacsony szénhidráttartalommal, hogy vacsorára is bátran merjünk enni belőle.



Bolognai szélesmetélt

Hozzávalók 
1 fej brokkoli
1/2 csomag Szafi Fitt bolognai alappor
víz
natúr paradicsomsűrítmény
növényi sajt
cukkini

A brokkolit rózsáira szedjük, megmossuk, majd aprító-vagy turmixgépben összezúzzuk. Teflonserpenyőben pár perc alatt megpirítjuk, majd a vízzel kikevert alapot és ízlés szerinti mennyiségű paradicsomot hozzáadva összeforraljuk.

A cukkinit hámozás után metéltté vágjuk és vagy nyersen, vagy roppanósra pirítva tésztaként használjuk fel.

A cukkinimetéltre halmozzuk a bolognai ragut, megszórjuk növényi sajttal (illetve ami a diétánkba belefér) és jól belapátoljuk.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-termekek-webshop.hu/



Nincsenek megjegyzések: