2016. november 15., kedd

Padlizsánkrémleves

A posztoltnál sokkal többet dolgozik Jázminka, de a minap épp ezt főztem vele. :) Természetesen elkészíthető automata nélkül is.



Padlizsánkrémleves

Hozzávalók 4 -5 adaghoz:
2 közepes padlizsán
só, bors
fél-1 fej vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
kb. 1 dl magtej (kókusz-rizs nálam)
húsalaplé (vagy víz és ételízesítő)

A padlizsánokat megmossuk, megszurkáljuk és előmelegített sütőben félpuhára sütjük. A húsát kikaparjuk, majd a növényi tejkészítő gépbe pakoljuk, majd mellé a hagymákat, fűszereket, a tejet, végül a maximum jelzésig felöntjük húslével.

Krémleves programon elkészítjük a levest.

Napraforgóval és pirított kenyérkockákkal tálaltam.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-termekek-webshop.hu/

Nincsenek megjegyzések: