2016. november 10., csütörtök

Szecsuáni harcsával töltött padlizsán

3-4 étkezésre elegendő adag és vacsorára is bátran enni fogom. :)



Szecsuáni harcsával töltött padlizsán

Hozzávalók:
2 padlizsán
45-50 dkg harcsafilé
só, bors, fokhagyma ízlés szerint, pici erős paprika (elhagyható)
2-3 paradicsom
Szafi Fitt szecsuáni fűszerkeverék
a diétába illeszthető sajt

A halat ledaráljuk vagy apróra vágjuk. A padlizsánokat tisztítás után félbevágjuk, kivájjuk. Teflon serpenyőben megpirítjuk a harcsát, fűszerezzük, hozzáadjuk a padlizsánbelsőt (vagy egy részét). Összepirítjuk őket, végül beledaraboljuk a paradicsomokat. Ezzel megtöltjük a kettévágott padlizsánokat, ráreszeljük a sajtot és sütőben pirosra sütjük.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-termekek-webshop.hu/ 



Nincsenek megjegyzések: