Fit-Kid Dance országos bajnokság 13.05.11.

Ezen is túlvagyunk...Az elmúlt 4 hónapunkat jelentős részben ezen esemény megszervezésével töltöttük, utólag is átgondolva, nem kevés munkával jár egy ilyen rendezvény összehozása. De megérte a sok-sok rohangálás, kilincselés, szponzor-keresés, a csomagolás, helyszínrendezés stb. stb., azt mondhatom, majdnem 100 %-osra vizsgázott a fitnesz-csapatunk szülői részlege. :)

Ugyanez elmondható természetesen a nap hőseiről, a kb. 20 versenyzőnkről, a versenyen kívül fellépő, kisebb gyakorlatokat bemutató gyerektársakról, mindenki odatette magát, hoztunk el érmeket, helyezéseket, de ettől eltekintve is, mindenki élvezte, hogy hazai pályán, a szűkebb-tágabb rokonság gyűrűjében mutathatta meg/be a tudományát (illetve annak csak egy kis részét, hiszen a kb. 1 perc 10-15 másodperces gyakorlatokba nem fér bele minden). Jól sikerült, bár nagyon elfáradtunk, személy szerint én, attól függetlenül, hogy Kata a korosztályában nem fért be az első 6 helyre (nem is ez a célunk), elégedetten távoztam tegnap késő este és ájultam be az ágyunkba.

Katával egyetemben, aki az elmúlt hónapokban kihajtotta magából a maximumot, hetente 4-5 alkalommal másfél-3 órás edzéseken vett rész, sokszor a hétvége egy részét is beáldozva, miközben az iskolában is 120 %-on pörög és teljesít. Jöhet egy kevéske pihenő, picivel kevesebb edzéssel, kevésbé megfeszített tempóban, inkább az iskolai év végi hajrára koncentrálva (nem mintha bármitől tartani kellene :-D), majd alig 1 hónap múlva a nyári szünidő, ismételten intenzívebb edzésekkel és persze sok-sok, hol passzív, hol aktívabb pihenéssel.

És akkor a képek, a nap különféle pillanatait megörökítve:
















Megjegyzések

Népszerű bejegyzések