Cukkinis tonhalfasírt bazsalikomos paradicsommártogatóssal
Majdnem több időbe telt leírni az étel nevét, mint elkészíteni. :D Kicsit nagyobb mennyiségben, kiegészítve valami köretfélével, pl. diéta szerinti kenyérrel, kiváló ebéd is lehet, nálam utolsó étkezés a fotó szerint.
Cukkinis tonhalfasír bazsalikomos paradicsommártogatóssal
Hozzávalók (12 darab koronghoz):
1 doboz tonhalkonzerv, saját levében (ezt használtam)
fél cukkini só, kevés bors, őrölt pirospaprika
1 tojás
1 csapott mk fokhagymapor (ezt használtam)
2 csapott ek cassava gari (ezt használtam)
Natúr paradicsomsűrítmény, só, bors, ízlés szerint édesítő, citromlé, bazsalikom, kissé összeforralva
A fasírt hozzávalóit elkeverjük, ehhez a cukkinit lereszeljük. Kanállal vagy kézzel gombócot formálunk belőle, sütőpapíros tepsibe pakoljuk,kicsit ellapítjuk. Tetejét lefújtam olajsprayvel, ez akár el is hagyható és barnulásig sütöttem 180-190 fokon.
Cukkinis tonhalfasír bazsalikomos paradicsommártogatóssal
Hozzávalók (12 darab koronghoz):
1 doboz tonhalkonzerv, saját levében (ezt használtam)
fél cukkini só, kevés bors, őrölt pirospaprika
1 tojás
1 csapott mk fokhagymapor (ezt használtam)
2 csapott ek cassava gari (ezt használtam)
Natúr paradicsomsűrítmény, só, bors, ízlés szerint édesítő, citromlé, bazsalikom, kissé összeforralva
A fasírt hozzávalóit elkeverjük, ehhez a cukkinit lereszeljük. Kanállal vagy kézzel gombócot formálunk belőle, sütőpapíros tepsibe pakoljuk,kicsit ellapítjuk. Tetejét lefújtam olajsprayvel, ez akár el is hagyható és barnulásig sütöttem 180-190 fokon.
Megjegyzések