2016. december 23., péntek

Narancsos gesztenyecsók

A nálunk oly kedvelt moszkauertől - ami szintén készült - jutottam el idáig, miután érintetlenül maradt egy kiolvasztott gesztenyemassza. Így a hajrában jól jöhet ez a gyors vendégváró. :) Ezzel kívánok mindenkinek áldott, békés, boldog ünnepeket!



Narancsos gesztenyecsók

Hozzávalók 18 darabhoz:
25 dkg natúr gesztenyemassza
ízlés szerint édesítő, rumaroma
5 dkg Cocomas krém
1 dl frissen facsart narancslé
1 tojás
4-5 dkg kandírozott narancshéj darabok
5 dkg darált dió
2 dkg bambuszrostliszt (ezt használtam)

Mindent elkeverünk, utoljára hagyva a diót és a rostlisztet. Evőkanál segítségével diónyi halmokat adagolunk egy sütőpapíros tepsibe.



180 fokos előmelegített sütőben 30 perc alatt kézre sütjük.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-termekek-webshop.hu/


Nincsenek megjegyzések: