Harmadik kör 3. cikk

Mit tehetsz a már kialakult narancsbőr ellen?! Hogyan szabadulj meg tőle?
narancsbor_kezeleseTe is formás és feszes bőrt szeretnél? Nem vagy egyedül. A nők háromnegyede szenved ezzel a problémával, hogy a combon és popsin megjelenik a narancsbőr és nem kímél senkit, fiatalon is lehet valakinek narancsbőre, sőt még vékony lányoknál, nőknél is látni. Hogy mi az oka?







Természetesen a helytelen táplálkozás, a vér- és nyirokkeringés zavara, melynek köszönhetően a hajszálerek falán keresztül több folyadék jut a sejtek közzé és lassul a felszívódás. Ehhez hozzájárul még a rendszertelen testmozgás és a túlzott alkoholfogyasztás is. Leginkább így a strandszezon kezdetén kap nagy jelentőséget a narancsbőr és annak eltüntetése.

Narancsbőr


Mit tehetsz, a már kialakult narancsbőr ellen?

Számos megoldás létezik, szaunázással és krémekkel valamennyire tudod csökkenteni, de végleg eltüntetni csak rengeteg türelemmel lehet. Úgy, hogy innentől kezdve odafigyelsz, hogy mit eszel, betartod a napi 5-szöri étkezést (sokszor keveset) és rengeteg folyadékot iszol. A folyadékbevitel egyébként is nagyon fontos a szervezeted számára, hisz tested több mint fele víz. 2,5-3 liter vízre van szüksége a szervezetednek, ezt mindenki tudja, mégis milyen nehezen tudjuk rávenni magunkat, hogy igyunk.

 

Megoldás a narancsbőröd eltüntetésére, ami működik is!  

  • 2,5-3 liter folyadék (víz)
  • rendszeres mozgás (heti 3-4-szer)
  • tudatos táplálkozás (napi 5-szöri étkezés), itt minden esetben kerüld, a lisztes, cukros ételeket.


  • Ez a három legfontosabb! Esetleg, amit már említettem krémeket, pl. koffeines krémek, paprika krém - ami kicsit csíp, de jó hatása van -, meggyorsítják a vérkeringésed. Alkalmazhatsz még fényterápiát, anyagcsere gyorsító hatóanyagokat, vákuumkezelést, masszást, teljesen egyénfüggő, kinek mi válik be.

    Narancsbőr ellen


    Négy gyógynövény a narancsbőr kezelésére:

    • Aesculus hippocastanum. A vadgesztenye-kivonat legfőbb összetevője az escin, mely külsőleg alkalmazva gyulladás és duzzanat csökkentő hatása miatt hatékony a narancsbőr kezelésében.
    • Cola fajok.  A Cola, koffein, és koffeinszármazékok gazdag forrása. Ezek az anyagok hatékonyabbá teszik a zsírbontást, a testsúly csökkentés eredményesebb. A koffein izgató hatása miatt, ajánlatos csak külsőleg, a bőrbe masszírozással kezelni a narancsbőr területeit.
    • Fucus vesiculosus - egy tengeri hínárfajta. Bőrpuhító, nyugtató, és tónusfokozó hatása miatt használják a narancsbőr kezelésére.
    • Centella asiatica (Gotu Kóla). A centella kivonat normalizálja, helyreállítja a kötőszövet anyagcseréjét, ezáltal csökkenti a narancsbőr kialakulását.


    • Próbáld meg szem előtt tartani a fent említett 3 legfontosabb aranyszabályt (mozgás, táplálkozás, folyadék), egy kis türelem és meglátod, meglesz az eredménye!

      Ismersz valamilyen bevált praktikát a narancsbőr eltüntetésére?

      Oszd meg velünk: support@peakshop.hu




      fitnesz_modell_feszes_bor_titka
      PeakGirls - Huszár Andrea, olvasói bejegyzés


      Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon!

      Megjegyzések

      Népszerű bejegyzések