Farsang az iskolában

Bár Bence a hét nagy részét az iskolától távol, "betegen" :)) itthon töltötte, a tegnap délutáni farsangot nem hagyhattuk ki és az osztálya is várta őt.

2 óra után indultunk itthonról, gyermekestől, gyümölcsöstől, pogácsástól és persze jelmezestől együtt. A társai nagyon örültek Bencének és viszont, én meg annak örültem, hogy ismét konstatálhattam, jó helyen van, jó iskolában, jó pedagógusok kezei között és ami a lényeg, szeret ide járni. Gondolom, nem lepődik meg senki, hogy Bencét az új szenvedélye vezérelte a jelmeze megválasztásánál: focistának öltözött be. 2 éve, a labdarugó EB évében a papáék Mallorcán nyaraltak és onnan hoztak neki egy Torres-mezt. (ha valaki nem tudná, ő lőtte a győzelmet érő gólt a spanyoloknak:))Ehhez vettem neki egy sportszárat és egy stoplit és kész is volt az idei maskara.

A farsangon az összes alsós osztály felvonult, jobbnál jobb műsorokkal készültek. Élvezetes volt az egész, de a hab a tortán a tanítók beöltözése és előadása volt, fergeteges számot mutattak be.

Utána volt eszem-iszom, ereszd el a hajam, tényleg nagyon jól éreztük magunkat.



Dáviddal



Nem tudom, miért vágott ilyen fancsali képet...
Apa hátán
Kata és a pattogatott kukorica

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések