Történések

Olyan sok történés nem volt az elmúlt napokban, legalábbis ami említésre méltó volna.

Bence hétfőn ment megint iskolába. Rögtön matek felmérővel kezdtek, aminek 98 %-os lett az eredménye. Tudom, hogy ez szuper, és szégyenlem is magam miatta, de a hülye maximalista fejemmel kicsit bosszús voltam, mivel az az egy hibája abból eredt, hogy egy helyre nem írt be semmilyen megoldást, vagyis figyelmetlen volt. Megint. Pedig annyiszor elmondtam már neki, hogy mindent ellenőrizzen le, újra nézzen át, annyi mindent meg lehetne ezzel előzni, a jövőre nézve is. Ma magyarból írtak, ennek az eredményére is nagyon kíváncsi vagyok. Hétfőn reggeli közben kiesett a 4. (jobb felső egyes)foga, most kicsit mókásan néz ki, mert fent 2 foga hiányzik, a másik sem bújt még ki, ez kissé a beszédet is megnehezíti számára.:)Emellett továbbra is köhög, tegnap este pedig a fülére is panaszkodott, ma reggel megint mondta, hogy fáj, vagyis ezt most figyeljük.

Kata múlt héten elkezdte az úszást is, nagyon élvezi, igazi vízi lény. Viszont úgy tűnt, kicsit elfárad ennyi programtól (heti 2 este torna, 2 délután néptánc és az úszás), legalábbis nyűgösebb volt az átlagnál és nem ment szívesen a néptáncra. Várunk egy kicsit, ha ez így marad, tehermentesítjük. Bár konkrétan nem írtam, de már egy ideje eldőlt, hogy nem megy iskolába, marad még egy évet oviban, úgy érzem, ez volt a helyes döntés.

Zsombika tegnap volt 21 hónapos. Rajong az egész család érte, a testvérei nagyon szeretik, igazi kis imádnivaló menőmanó. Egyre többet beszél, szeret motorozni, focizni, ez is arra utal, hogy nem szeret egy helyben lenni. Anyamatrica, de a minap elfogadta az ebédet a mamától is, ez nagy eredménynek minősül. 16 fogú és egyre válogatósabb.

Megjegyzések

Mia és Maja üzenete…
Nagyon is szép eredmény,amit Bence elért!:)
Tudom,mi,szülők,ismerve a gyerekeinket és tudván,hogy többre is képesek,szeretnénk kihozni belőlük a maximumot.;)
Jó,hogy nálatok van lehetőség ilyenkor is úszásra járni,a mi városunkban nincs egyetlenegy fedett uszoda sem!:s
Zsombikának boldog hófordulót,nagyon édike,most a legaranyosabbak!:p:)
Puszika,szép hetet!
Dia üzenete…
Köszönjük szépen!

Népszerű bejegyzések