E heti termés

Kihasználva az őszi szünetet és azt, hogy galád anyaként 2 napra elvittem óvodába a legkisebbünket, a pihenés és a kötelező körök letudása mellett kicsit kreatívkodtunk is. Tovább szaporodtak a matricák, melyek már elfoglalták a helyüket az ablakon/ajtón, itt legfeljebb az okoz problémát, hogy lemeccseljük, kinek a szobájába kerüljön.



Persze Dodót sem szeretném megfosztani az alkotás élvezetétől, még ha vele nem is olyan sima ügy. De egyik délután, amikor a tesók edzésen voltak (mert az nem maradhatott ki a szünetben sem), egy egyszerű fenyőt vele is összehoztunk. A fát én vágtam, de a csillagokat egy picike kis segítséggel ő ragasztotta.

Aztán készítettünk Katussal egy kissé rendhagyóra sikerült hóembert. Nincs tudomásom arról, hogy színtévesztő lennék, mégis sikerült fekete helyett kékes-lilásra festeni a kalapját.Pedig nappali fénynél is lecsekkoltam, igenis fekete az a filc, amivel színeztünk.

Végül pedig hullámkartonból egy nagyon egyszerű üdvözlőlapot kreáltunk. Ami kicsit feldobja, hogy Kata aquabeads gyöngyökből formázott egy mosolygós fejet és azt ragasztottuk az elejére.


Ötletek még vannak, folyatás következik, bár a holnapi sulikezdés/folytatás majd kissé behatárolja a rendelkezésre álló időt.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések