Hihetetlen :)

Zsombor önként (jó, dalolva ugyan nem, de mégiscsak magától, saját elhatározásból) hozott papírt, filcet és nekiállt rajzolni!!! Igaz, negyedóránál tovább nem tartott ki a lelkesedése, de akkor is, íróalkalmatosságot tartott a kezében. :) Hűha...

Logopédus barátnőm rögtön csekkolta a képeket, közölte, hogy ahhoz képest, ahogyan viszonyul a kérdéshez (sehogy, de erről már akarok egy ideje írni), gyönyörű a ceruzafogása. Ja, és végig ballal rajzolt. Ez vajon előrelépés? Alakul, javulgat az a totális káosz, ami nagy valószínűség szerint az ő kis fejében van? Hát majd kiderül, mindenesetre volt nagy örömködés, sok buksisimogatás és dicséret. Ezek ám a nagy dolgok. :))








Megjegyzések

a mesélő üzenete…
Örülök, hgy örülsz:) A fiúk ált. később 5 éves koruk körül, vagy majdnem a suli előtt kezdenek csak rajzolni, a lányaim nekem is sokkal hamarabb kezdtek, Flóra meg színező bajnok:) De leginkább az érdekel, hogy az a ceruza milyen ceruza és hol lehet kapni? :)
Dia üzenete…
Kata után kifejezetten furcsa és idegesítő, látva, milyen különbségek vannak a szintén rajzolni nem igazán szerető Bence és a zsenge kora óta színező-firkáló Kata írása között. :))De Bence azért hajlandó volt, ha arról volt szó, Zsombor viszont mereven elzárkózik mindenféle ilyen tevékenységtől, már az oviban is jelezték. De ez csak egy része a vele való problémának, de hogy mi miből ered, még nem tiszta, bár azért a nevtanos szakember engem kicsit megnyugtatott, hogy még nincs veszve semmi.

Az első képeken egyszerű Crayola filcekkel rajzol, lentebb, már Katával emg szintén Crayola, tekerhető hegyű ceruzával,praktikus és jó dolog. Erről van szó: http://www.jateknet.hu/crayola-18-db-csavarhato-vegu-szinesceruza-10976
a mesélő üzenete…
Köszi!
Nézem cerkákat!
Az meg, hogy nincs veszve semmi egészen biztos:) -Normális családi háttér, lelkiismeretes szülők, jó testvérek, SZERETET, komoly baj nem lehet, mert szervi baja valsz nincs...és a fiúk tényleg később rajzolnak:)
Viszont ha körülnézel láthatod, hogy a harmadik gyerekek mindig egy kicsit nehezebb esetek - én reméltem,hogy mivel nálunk négy van, nem lesz igazi harmadik a harmadik, de attól még az ...
Dia üzenete…
De most akkor mi van??? Nem középső gyerek szindróma van? Mert nálunk- szerintem - olyan nincs, van viszont egy, számunkra minden tekintetben leckét feladó, a két nagyobb tesótól élesen elütő gyerek. :))) Nem értem én ezt...De most hogy írod, majd körülnézek a 3 gyerekes ismerőseimnél.

Népszerű bejegyzések