2014. február 4., kedd

Hetedik cikk

peak_girl_atalakitas_40felett_palatinus_tundeEgy igazán elszánt családanyának nem lehet akadály a fogyókúra sem!
A Peak Girl átalakítás 40 feletti kategóriájának résztvevője Gabi bizony nagyon elszánt. Ő tényleg azért jelentkezett az átalakító programba, mert tenni akar azért, hogy elérje az alakot, amire olyan régen vágyott. Tisztában van vele, hogy mi is kizárólag a szakmai segítséget tudjuk nyújtani neki, de a legnagyobb munkája mégis neki lesz. Semmi kifogás, semmi nyavalygás, Gabi csinálja, amit kell. És ez meg is látszik az eredményén is.
peak_girl_atalakitas_lanyokAz átalakításban szereplő lányok nem egyformák, viszont a céljuk közös. Fogyni szeretnének úgy, hogy közben teljesen megreformálják életüket a hosszútávú sikerek miatt. Ha lemaradtál volna az előzményekről, itt megnézheted.Fogyókúra
A 40+ kategória képviselője Gabi, aki családanya és munkájából kifolyólag egész nap úton van. Nem igazán volt lehetősége odafigyelni magára (legalábbis nem akart eléggé), ami főként az étkezési szokásaiban mutatkozott meg.

peak_girl_atalakitas_40_felett_edzesRendszertelenül táplálkozott, napközben alig fogyasztott valamit, este pedig mivel farkaséhes lett, a vacsora jelentette a főétkezést számára. Ennek negatív hatásairól már biztosan hallottál Te is. A szervezeted az egész napos éhezés miatt túlélő üzemmódra kapcsol, így amint táplálékhoz jut, azonnal is kezdi raktározni. Ezt csak tetőzi az, hogy mindez este történik, lefekvés előtt.Gabi eddig egyáltalán nem sportolt semmit, tavaly kezdett el futni, amikor már ő is érezte, hogy nem mehet ez így tovább. Persze maga a futás nem hozott látható eredményt tudta, hogy a táplálkozása az, amin radikálisan változtatnia kell. Mindössze csak alig két hete táplálkozik az új étrendje szerint, de már most látható a változás az alakján.


Ami a legjobb, hogy nem csak az alakján... Gabi nem hogy nem szenved a diéta miatt, de sokkal jobban és lendületesebben érzi magát azóta. Napi ötször étkezik, így estére sem kell kínzó éhségérzettől szenvednie. A tudatos étkezés és a rendszeres sportolás pedig meghozta hatását, Gabi lassan, de biztosan halad a céljai felé.

peak_girl_atalakitas_40felett_0_nap_meresek

A kép grafikailag nem módosított!

peak_girl_atalakitas_40felett_meresek_14_nap

A kép grafikailag nem módosított!

Fogyókúra nehezítő tényezők
peak_girl_40_felett_csomagNekünk nőknek a lassú anyagcserénk az, amivel a legtöbbször meg kell küzdenünk. Egy bizonyos kor felett ez a jelenség pedig még inkább nehezítheti a fogyásunkat. A Gabinak összeállított táplálék-kiegészítő csomagban levő Pyruvat természetes zsírégető és az MCT olaj együttes kombinációja maximális fokozatra kapcsolja az anyagcsere-folyamatokat, így fogyásodnak is jóval nagyobb lehetősége van a gyorsabb ütemben történő lefolyásra.

 Gabi laktózérzékeny, mégis fogyaszt fehérjeport!

 A Whey Isolat tejsavó izolátumot akkor is nyugodtan fogyaszthatod, ha tejcukor érzékenységed van. Gabi tesztelte és semmi kellemetlen mellékhatást nem tapasztalt. Ez egy krémes, mellékíz nélküli fehérje, ha szereted az édes ízeket, akkor tökéletes választás. Gabi nincs így ezzel, ő nem igazán rajong az édességekért, ezért a Whey Isolat helyett is más fehérjét fog kipróbálni. Szeretnéd tudni, nézd meg a videóban, hogy melyiket.
peak_girl_atalakitas_feliratkozo
Ha Te is azonosulni tudsz Gabival és az életvitelével, akkor kérd el a számára összeírt étrended és edzéstervet, amit követve akár Te is könnyűszerrel elérheted az álomalakot. Ha kérdésed van akár itt is írhatsz nekünk és mi válaszolunk!

Kattints a képre, ha kíváncsi vagy milyen speciális csomagot állítottunk össze az átalakításban szereplő lányoknak.

 peak_girl_atalakitas_40_felett_gabi_meresek 

Nagy Csilla - Peak Hungary

Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon!


A peakshop.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket.


Nincsenek megjegyzések: