2016. május 1., vasárnap

Parmezános kréker

Vendégeknek, esti filmnézéshez vagy csak úgy...Sütési idővel együtt fél órán belül megvan, jól hangzik, nem igaz?


Parmezános kréker

Hozzávalók 1 nagy tepsihez:
5 dkg Cocomas krém
1,5 dl langyos víz
csipet só
csipet aszkorbinsav
1 csomag Paleolit Éléskamra Enyhén sózott nyújtható lisztkeverék
1-2 dkg bambuszrost liszt (ezt használtam)
2-3 dkg reszelt parmezán sajt

Mindent összegyúrunk, majd vékonyra nyújtva tetszőleges méretű és formájú krékereket szaggatunk a tésztából.


A tetejét én most vízzel kentem le, mivel a cél a tojásmentesség volt, de persze tojás sárgájával is lekenhető, majd megszórtam szezámmaggal.



180 fokon 20-22 perc alatt kisütjük, majd kihűtjük.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-termekek-webshop.hu/         





A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát itt találod: http://www.paleonagykereskedes.hu/spl/265255/Paleo-lisztkeverekekAz értékesítési pontok egy része a Hol kapható? menüpontban szerepel. Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt:http://www.paleonagykereskedes.hu/shop_contact.p

Nincsenek megjegyzések: