Spenótos gnocchi

2 adagnak írom, de kis híján összevesztünk miatta/rajta a férjemmel. Életem párja valami nokedlifélére vágyott, persze nem szokványosra, én meg kitaláltam, hogy kap egy spenótos tésztát paradicsomos pestoval és parmezánnal.


Spenótos gnocchi

Hozzávalók 2 adaghoz:
2  dkg kókuszolaj (ezt használtam)
2 tojás
10 dkg leveles spenót (most mirelit, kiengedve, kicsavarva ennyi)
1 gerezd fokhagyma vagy ízlés szerint fokhagymapor
1 csomag Paleolit Éléskamra Hagyományos nokedli lisztkeverék

Az olvasztott zsírt kikeverjük a tojásokkal, majd hozzáadjuk a felengedett, alaposan kicsavart spenótot. Hozzágyúrjuk a lisztet és pár perc pihentetés után dolgozhatunk is vele.

Több részletben, enyhén bambuszrost lisztes felületen rudakat sodrunk belőle, ujjnyi darabokat vágunk, majd villával mintát nyomunk az egyes darabokba.




Közben egy lábasban enyhén sós vizet forralunk, a gnocchikat forrásban lévő vízbe tesszük, amikor feljönnek a víz felszínére, még 1-2 percig főzzük őket, majd leszűrjük, hideg vízzel átöblítjük..



Tetszés szerinti feltéttel fogyasztjuk.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-termekek-webshop.hu/        





A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát itt találod: http://www.paleonagykereskedes.hu/spl/265255/Paleo-lisztkeverekekAz értékesítési pontok egy része a Hol kapható? menüpontban szerepel. Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt:http://www.paleonagykereskedes.hu/shop_contact.p


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések