Tanácsadáson jártunk

Ma kellett mennünk a másfél éves korban esedékes tanácsadásra, egyúttal a kötelező oltásra. Szerencsétlen időpontunk volt, 1 órára voltunk előjegyezve, Zsombi akkor még aludni szokott. Próba szerencse alapon letettem hamarabb aludni, negyed 12-kor már aludt is. Így is ébresztenem kellett fél 1 után, ennek nem nagyon örült. Gyorsan felpattantunk a bicajra és ebben a langyos időben elkerekeztünk Annanénihez.

A méretei 18 hónaposan: 11,7 kg és 79-80 cm. Még mindig nem lépte át a bűvös 80 cm-t. Kis törpém, összehasonlítva a tesóival, ő a legalacsonyabb és messze a legkevésbé súlyos, bő másfél-két kilóval voltak nehezebbek ennyi idősen a nagyok.

Hihetetlen, de egészséges, már közel 2 hete, a keddi oltásnak nyoma sem volt (a tesóknál sem), így megkaphatta a kötelezőt. Nagyon ügyes volt, szinte fel sem sírt, pedig általában már a vizsgálat alatt is ordítani szokott.

A korai ébresztő miatt kicsit nyűgösebb volt a nap hátralévő részében, enyhe hőemelkedéssel és egy adag Nurofennel tettem le aludni.

Megjegyzések

Unknown üzenete…
szép méretek :) nagyon remélem igy is marad és nem lesz beteg!!!!

Népszerű bejegyzések