Csajos délelőtt

Ma az egész délelőttöt Katussal kettesben töltöttük. Reggel 8-ra volt időpontunk a fodrászhoz, már fél 8 előtt elindultunk. Amikor eljöttünk, a fiú-részleg még aludt. Réka kicsit késett, addig Katával lófráltunk a belvárosban, bár nem volt túl meleg hozzá. Gyorsan megfodrászoltak engem, utána Katának is vágtunk a hajából. Abban maradtunk, hogy most nem sokat vág, csak 5 centi körül, majd ha a frufru hozzánő, akkor lehet neki rövidebb. Abban is megegyeztünk, hogy hetente csak 1-2 nap fogjuk begumizni a haját, a többi napokon hajpántot vagy csatot használunk, hogy nem törjük az amúgy is kevés és vékonyszálú haját.

Fodrász után a nyakunkba vettük a várost.Először bementünk az én kedvenc boltomba, ami sajnos dec.31-vel megszűnik, ezért most végkiárusítanak. Vettem magamnak néhány ruhát, közel féláron. Utána felkerestük az egyik jó gyermekruha boltot, ott az összes manónak vettem egy-egy "ünnepi" garnitúrát. Kata természetesen egy kötényruhát választott, de tényleg nagyon szép és aranyosan áll neki.

Dolgunkat végezvén haza buszoztunk, a fiúk nem voltak itthon, sétálni mentek. Zsombor állítólag csak ébredés után keresett, amúgy tök jól elvoltak együtt.:)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések