Nem rohamosan, de javul

A laikus számára is úgy tűnik, ezt a doktornő is megerősítette szombaton.

Az elmúlt napok nyugiban teltek, persze szobafogságban, amitől én kis híján kezdek megzizzenni...Itthon próbálom lefoglalni, ami néha nehezebben, néha könnyebben megy. Napjában többször betesszük a Maszkabál dvd-t, egyéb mese nem érdekli. Zenét hallgatunk, rengeteget "olvasunk", lassan a könyvek végére érünk (még jó, hogy a Jézuska hoz egy csomót). Néhány percig segít a konyhában, de nem köti le (ez sem) túlságosan, így esélytelen mellette bármit is csinálnom. Fogalmam sincs pl., hogy lesz-e idén mézes .(Pedig jó volna, a nagyok készültek rá, már ők is itthon vannak, de olyan segítség nélkül, akivel elvan Dodó, nem megy, ez pedig csak Apa, de ő még az elkövetkező 2-3 napban meg akarja váltani a világot...)Na mindegy, ez most jelentéktelen kérdéssé vált. Mint ahogy az egész karácsonyi készülődés is másodlagossá lett az elmúlt héten, a hangulatom is elillant, de remélem, majd visszatér...:(

Szombaton délután megint megnézte Annanéni. Az alapos, teljes körű vizsgálat után azt mondta, hogy szerinte már nem fog visszaesni, mert szép egyenletes- bár lassú-nála a javulás. Nagyon szörcsög, a tüdeje egyátalán nem tiszta, de ez normális a tüdőgyulladásnál. A köhögés rohamokban tör rá, de amúgy nem vészes, főleg ébredés után köhög sokat. Puffolunk ezerrel, olyan aranyos, megy és hozza a Babyhaler-t, az arca elé teszi és beleliheg.:)Holnap reggel újabb vizsgálat és vérvétel.

Holnap arról is megnyilatkoztatom a doktornőt, a karácsony mehet-e a tervek szerint (természetesen az elutazást kivéve, mert az lefújtuk) vagy nem.


Megjegyzések

Zsófiék üzenete…
Óóóóó nem voltunk egy ideje s mire kell jönni.
Nagyon nagyon sajnálom.. :-( Remélem hamar jobban lesztek!
Unknown üzenete…
örülök,hogy javultok!!!!!!!
Névtelen üzenete…
Ez jó hír, hogy egyre jobban van Dodó. Remélem (ha lassan is) de javultok.
Dia üzenete…
Javulunk, de a tervezett karácsonyi programnak valószínűleg lőttek...:((
Dia üzenete…
Kriszta/Zsófi, nektek is köszi!

Népszerű bejegyzések