Zeneovi

Ha minden igaz-bár még vannak kérdőjelek az ügyben-a címben szereplő helyre fog Kata hamarosan járni. Néhány nappal ezelőtt elkapott az egyik óvónénije, amikor mentem délután érte. Kifejtette, hogy véleménye szerint (és én adok a szavára, van zenei képzettsége) nagyon jó és erős hangja van, a ritmusérzéke kiváló, a csoportban talán a legjobb, gyönyörűen szaval és könnyen tanulja meg a dalokat, verseket. Azt mondta, hogy nem szabadna veszni hagyni ezt a képességét, ezért ő javasolja, hogy vigyük el a zeneoviba (ez a helyi zeneiskola szervezésében zajlik, lényegében egyfajta előkészítő foglalkozás óvodásoknak, mielőtt bekerülnének a zeneiskolába).

Nem mondhatom, hogy nem dagadt a mellem a büszkeségtől. Pláne, miután azt is mondta, hogy Katával az lesz a "baj", hogy sok területen tehetséges, ő lesz az, akit a sportban és a zenében is meg akarnak majd tartani az oktatók, illetve megpróbálják majd az egyik helyről elcsábítani magukhoz.

Beszéltünk Apával a dologról, egyelőre abban maradtunk, hogy kiderítem, mikor vannak a foglalkozások, ütközik-e a tornával, megoldható-e, hogy valamelyikünk vigye. Továbbá azt is meg kell tudnom, hogy mikor lehet csatlakozni a csoporthoz.

Katus szeretne menni (hová nem?), szóval ha nincs akadálya, kipróbáljuk. Azt viszont nagyon fogjuk figyelni, hogy ne terheljük le túlságosan, már most, 5 és fél évesen. Ha azt látjuk, hogy ez így sok lesz, változtatunk.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések