2015. október 22., csütörtök

Aszalt paradicsomos-túrós NoCarb bagett

Megint remekelt a rost sütőmix, egyre jobban szeretem használni, eddig minden sikerült vele és ízre, állagra is kiváló eredmények születtek. Ez a bagett például nagy kedvenc lett, nem utoljára készültek.

Aszalt paradicsomos NoCarb bagett

Hozzávalók 2 közepes rúdhoz:
2,5 dkg Szafi Fitt kókuszolaj
2 tojás
1 mk só
1 csapott mk szódabikarbóna
1 tk citromlé
25 dkg zsírszegény, krémes túró vagy víz és totu keverékéből hasonló állagban ugyanennyi
50 ml langyos víz
8 dkg NoCarb rost sütőmix
4 dkg aszalt paradicsom

Az aszalt paradicsomot apró darabokra vágjuk. A folyékony olajat kikeverjük a túróval, vízzel és a tojásokkal, sózzuk, hozzáadjuk a citrommal megpezsegtetett szódabikarbónát, végül a lisztet. Beledobáljuk a paradicsomot, az egészet alaposan elkeverjük, egy kissé ragacsos, ruganyos massza a végeredmény.

Enyhén vizes kézzel két rudat formázunk a tésztából, a formába helyezzük.



A sütőt előmelegítjük 180 fokra, a pékárukat 30 perc alatt készre sütjük. Rácson kihűtjük, csak utána szeleteljük.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-termekek-webshop.hu/       




Nincsenek megjegyzések: