2013. november 10., vasárnap

Savanyú káposztás pogácsa (paleo)

Szeretem a savanyú káposztát, Bencussal közösen szoktunk nekiülni és magában nyomni. Mostanában mindig van itthon belőle és egyik este arra gondoltam, be kéne iktatni valami sós rágcsába, pogácsafélébe. Ez lett belőle. Egyáltalán nem érződik benne a káposzta, nem is lesz tőle savanyú, Péter például arra tippelt, hogy karfiol van benne.

Savanyú káposztás pogácsa

Hozzávalók:
10 dkg savanyú képoszta
csipet só
2 tojás
3 dkg sertés zsír
7 dkg magliszt  (2 dkg mandula, 3 dkg szezám és 2 dkg lenmag)
0,5 dkg tápióka keményítő (akár el is hagyható)
1 tk szódabikarbóna

A káposztát apróra vágjuk, a zsírt megolvasztjuk és mindent összekeverünk. Kanállal halmokat pakolunk a sütőpapírra és 180 fokon sütjük.



Nincsenek megjegyzések: