2014. november 20., csütörtök

Papaya-totu kalács

Uzsonnára készült, szintén már az ünnepi időszak alapanyagait és ízeit hordozza magában.

Papaya-totu kalács

Hozzávalók
8 dkg aszalt, natúr papaya
15 dkg totu
1 dkg DW 1:4 édesítő
1 csapott tk. mézes fűszerkeverék
2 dkg kókuszzsír
2 tojás
csipet só
1 mk szódabikarbóna
2 dl víz/áztatólé
2 dkg nyílgyökér liszt
1 dkg útifű maghéj

A papayát legalább fél órára annyi vízbe áztatjuk, ami ellepi, majd jól lecsöpögtetjük. Az aszalványt ezt követően minden egyéb alkotóval alaposan összeturmixolunk. Szilikon kenyérformában sütöttem, 180 fokos előmelegített sütőben 50-55 percig.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-etelek-webshop.hu/ 





Nincsenek megjegyzések: