Második kör: negyedik cikk

Az étvágy leküzdése létfontosságú az eredményes fogyásban. Fruzsi győzött és rendületlenül alakul a teste.
peak_fruzsi_falmaszasAz étvágyad alakulásához két hormon szintjének alakulása a felelős. A leptin és a ghrelin azok amiknek szintje váltja ki az éhségérzeted, vagy épp ellenkezőjét. Diétában különösen fontos , hogy maradj tudatos és tudd figyelmen kívül hagyni ezeket az érzéseket. A Peak Girl átalakítás lányai közül Fruzsi is kételkedett, de a számok nem. Mivel és milyen trükkökkel tudod csökkenteni az étvágyad?





Diéta
"-Olyan lelkiismeret furdalásom van, mert bár tartom az előírt diétás étrendet, de nem vagyok farkaséhes! - Fruzsi 20+
-Jobb lenne, ha éheznél, és állandóan korogna a gyomrod? – Palatinus Tünde
-Dehogyis! Nem lenne jobb, de akkor nyugodtabb lennék, hogy ha éhezem, akkor tuti fogyok!” Fruzsi

peakgirl_csomag
fruzsi_meretek_0napA képek grafikailag nem módosítottak. fruzsi_meresek_42_napA képek grafikailag nem módosítottak.


SONY DSCHangzott el a Peak Girl átalakítás közös edzés előtti mérésnél utóbbi párbeszéd. Aztán a mérésnél apadó centik, csökkenő kilók mutatták az átalakulás sikerességét. Fruzsi az előírt étrendet pontosan betartja ezért szépen alakul a teste. 

Tónusos izomzat kezd megjelenni karjain, lábain és hátán, amit férje külön díjaz. Étkezések között és edzés alatt a BCAA TST aminosav italport iszogatja a 20+ korosztályt képviselő ifjú hölgy. Ezzel nagyon jól kordában tartva éhségérzetét.




Ha éhezel, akkor fogysz? Felejtsd el, ez nagyon nagy butaság!

Az éhezés a szervezet vészkiáltása, hogy csökken a vércukorszinted, ettől érzed a mardosó éhséget. Ennek azonban semmi, de semmi köze nincs a testzsír százalékodhoz! Lehet rajtad több hétre elegendő energiaraktár, a szervezeted elsőként a gyorsan mobilizálható energiát használja fel, ha ilyet nem talál, akkor jelez Neked. Ha ilyenkor magas szénhidráttartalmú ételt eszel, akkor a diétád kudarcra van ítélve!
Szeretnéd tudni, hogy a Peak Girl átalakítás résztvevői milyen étrendet követnek, ami mellett nem éheznek? 

Kattints tovább az információkért. 
atalakitas_feliratkozo

Egyél és fogyj!

Rendszeresen egyél, kisebb adagokat, napi 5 alkalommal, ezzel a rendszerességgel a vércukorszintedet stabilan tudod tartani, nem jön rád a farkasétvágy. A rendszeres étkezéssel az emésztőenzimek működése is ideálisabb, a bélműködés is folyamatos.

Diéta aminosavakkal
Számolj le a felesleges bűntudattal!

Ha a diétádban az alacsony szénhidrát és zsírbevitel dominál, ha az étkezések minőségi fehérjében dúsak, sok natúr zöldséget, salátát fogyasztasz, akkor nincs miért aggódnod! Nyugodtan ehetsz 6 óra után is sovány, roston elkészített csirke-, vagy pulykamellet jégsalátával, párolt brokkolival, vagy bármilyen más, alacsony szénhidrát tartalmú zöldséggel.

Kicsit mélyebben mit kell tudnod a leptinről?

peak_fruzsi_trxA leptin név a görög „lepros” azaz sovány szóból ered. Elsősorban zsírsejtek képzik, nagyon kis mennyiségben a méhlepényben, gyomor mukózában, csontvelőben, a mell epithelben, vázizomzatban, agyalapi mirigyben és a hipotalamuszban.

A leptin az étvágycsökkentő anyagok közé tartozik, és fontos szerepet játszik a zsíranyagcsere szabályozásában valamint az étvágy és jóllakottság hosszú távú szabályozásában. Friss kutatások alátámasztották, hogy ha megszenvedsz minden kilóval, mert folyamatosan kínoz az éhségérzet, az azért van, mert a leptin szinted nem alacsony, hanem pont ellenkezőleg. 

Nagy mennyiségben kering a véredben, de ennek ellenére agyad nem érzékeli. Ezt nevezik leptinrezisztenciának. Ebben az esetben be kell vetned a fenn említett praktikákat és még kitartóbbnak kell lenned.


Biztos vagy benne, hogy mindent megteszel azért, hogy ne kínozzon az éhség?

Fruzsi mondatain érdemes elgondolkoznod!
Most már mindenki látja, hogy tök jól, nincs energiahiány. Azt hiszem, pont ezt az időszakot a legnehezebb átvészelnie valakinek, amikor küzd az energiahiánnyal, az ízek hiányával és ilyenkor adják fel sokan. Én midig mondtam, hogy nem kell engem "sajnálni", hiszen én vállaltam, én akartam, én is csinálom végig. Sosem szabad sajnálkozni ilyen helyzetben, inkább motiválni kell a másikat, aki döntött egy szebb és egészségesebb forma mellett. Úgy hiszem, hogy ezt a döntést kellene fejben meghoznia mindenkinek, hogy ez nem lemondás, hanem az út egy vágyott élet felé. - Fruzsi
Kattints a képre és böngéssz tovább mivel teheted könnyebbé a diétád!
DSC02117

Németh Vivien- Palatinus Tünde



Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon! A peakshop.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések