"Pizzakorongok"

Arra gondoltam, hogy a Paleolit Éléskamra  vékonytésztás pizza lisztkeverékét ezúttal megpróbálom tojás nélkül felhasználni. És lám, sikerült is belőle egy nagyon kellemes reggeli-alkalmatosságot keríteni.



"Pizzakorongok"

Hozzávalók:
2 dkg Szafi Fitt kókuszolaj
2 dl langyos víz
5 dkg Paleolit Éléskamra vékonytésztás olasz pizza lisztkeverék

Összekeverjük a hozzávalókat. Kevés olajat forrósítunk serpenyőben és evőkanállal vékony korongokat halmozunk rá a masszából. Nekem 10 darab lett ebből a mennyiségből.

Alacsony lángon sütjük, viszonylag hosszan és nem nyúlkálunk alá, csak ha már kérge és színe van, akkor megfordítjuk és a másik oldalát is szép barnára sütjük.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-termekek-webshop.hu/     



A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát itt találod: http://www.paleonagykereskedes.hu/spl/265255/Paleo-lisztkeverekekAz értékesítési pontok egy része a Hol kapható? menüpontban szerepel. Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt:http://www.paleonagykereskedes.hu/shop_contact.php


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések