2014. január 4., szombat

3. cikk

peak_fogyokura_sikerekNem megy már le több kiló? Megállt a fogyásod? Indítsd be újra!
Leállt a fogyásod?! Tudom. Itt bukik el majdnem mindenki. Beindul a karcsúsodásod, akár egy héten belül is mérhető a csökkenés, már hétről hétre vékonyodsz, majd egyszer csak megáll minden. Ugyanúgy izzadsz az edzésen, odafigyelsz az étkezéseidre, még sem változik semmi. Mit csinálsz rosszul?


Fogyókúra


Nyugodj meg, ez a folyamat teljesen természetes. A lehető legrosszabb amit tehetsz, ha ilyenkor lazítasz az edzésen, vagy feladod a diétádat.
- 1-2 hetekben a fogyásod nagy része a kiürülő beleknek, a zsíros-, szénhidrátban dús ételektől raktározott víz távozásának köszönhető.

peak_mezo_monika_pentek_enikoEgy kis zsírt is használ a szervezted.
- 4-5 hét után a szervezeted alkalmazkodik az új, alacsony energiabevitelű étrendedhez. Gazdaságosabban kezd üzemelni, így a zsírégetés folyamata is lelassul. A tested nagyon okos műszer, könnyen alkalmazkodik, aklimatizálódik és kialakítja a komfort zónát, amiben jól-rosszul, de üzemelhet.

 

A Te feladatod az, hogy ebből a komfortzónából kibillentsd, és ezzel újabb energiaraktárakat lesz kénytelen felhasználni. Mit csinálj ekkor?

 - Vált magasabb fokozatra! Taposs a gázra! Szigoríts a diétádon, végezz több edzést, ekkor gyilkosabban égeted a kalóriákat, így magasabb fokozaton gyorsabb lesz a zsírégetés is.

 - Várj egy kicsit. Lassulni fog a változás, de folytasd amit elkezdtél. Ne változtass semmin, csak haladj szép nyugodtan előre. Ekkor hamarosan újra beindul minden, és újra fogyni fogsz!

Fogyókúra és az anyagcsere
peak_anyagcsere_lassulasa_dieta 
Mi van akkor, ha műszaki hiba alakul ki, azaz lelassul az anyagcseréd? Ez a műszaki hiba, minden diéta és az öregedésed kísérőjelensége lehet. A tested nem akarja elengedni a gondosan összegyűjtögetett feleslegét, így védekezik a Te karcsúsító szándékaid ellen!

30 éves korod után folyamatosan lassul az alapanyagcseréd, és a lassulás megállíthatatlan.
peak_lefogyok_tanulmany_fogyokura
 A következőket teheted, ha nem akar engedelmeskedni a tested:- fokozd a zöldségfogyasztásod! (borsó, bab, kukorica kivételével)

- idd magad szépre! Cukormentes italokból akkor is igyál, amikor éhes vagy.

Ne botránkozz meg a napi 5-8 liter folyadékmennyiségen. Ennyit iszik minden Peak girl.

- mozogj és sportolj! A mozgást követő 15 órán keresztül gyorsul az anyagcseréd, akármilyen kemény a diétád. Ezt használd ki!

- vesd be a zsírégetőket.

peak_pyruvat_termeszetes_zsiregeto

Te már tartod a diétád, ekkor már van értelme a használatuknak. Ezek közül is a Pyruvat természetes zsírégető fokozza az alapanyagcseréd a legjobban.

Kattints a képre, ha tovább olvasnál a zsírégetők témában!
 peak_mezo_monika_varga_timea

 Mező Mónika - Peak Hungary

 Tudj meg többet arról, hogyan lehetsz még szebb a Google+ oldalunkon!


A peakshop.hu oldalain található információk, szolgáltatások, cikkek nem helyettesíthetik szakember véleményét, ezért kérjük minden esetben fordulj szakorvoshoz betegség esetén! A táplálék kiegészítők nem gyógyszerek. Az étrend-kiegészítők és a különleges táplálkozási célú élelmiszerek csak élelmiszerek, nem gyógyítanak, előznek meg betegségeket vagy helyettesítenek gyógyszereket és semmiképpen sem alkalmasak a kiegyensúlyozott változatos étrend helyett alkalmazni őket.Nincsenek megjegyzések: