Csokis töltött muffin

Kedvelem ezt a formációt, gyorsan elkészül, praktikus az iskolába való csomagolás és szállítás szempontjából, nem utolsósorban pedig kedvelik is. A töltelék bármi lehet, a jelen túróstól kezdve a lekváron, mogyorókrémen, mogyoróvajon, párolt almán, darált dión, meggyen vagy ezek mindenféle kombinációján át. Most a Paleolit Éléskamra egyik lisztkeveréke volt a segítségemre.




Csokis töltött muffin

Hozzávalók 6 nagyméretű muffinhoz:
2 dkg kókuszolaj (ezt használtam)
1 tojás
1,5 dl langyos víz
1 tk rumaroma
3 csomag Csodacsokis bögrés sütemény lisztkeverék

20-25 dkg totu vagy túró, édesítő, vanília, citromlé, citromhéj

A liszt kivételével minden egyebet elkeverünk, majd hozzáadjuk azt is. A massza felét a 6 formában egyenlően elosztjuk, majd ráhalmozzuk a választott tölteléket, végül befedjük a maradék tésztával.

180 fokos előmelegített sütőben 20 perc alatt készültek el.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-termekek-webshop.hu/    




A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát itt találod: http://www.paleonagykereskedes.hu/spl/265255/Paleo-lisztkeverekekAz értékesítési pontok egy része a Hol kapható? menüpontban szerepel. Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt:http://www.paleonagykereskedes.hu/shop_contact.p

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések