Influenza...???!!!

Most telefonált Apa, hogy nagyon rosszul van, fáj a torka, rázza a hideg, hányingere van és megy fel a hője. Jó ideges lettem, persze ezzel nem sokat érek. Nem is tudom, mit "szeretnék" inkább, ha influenzás lenne vagy a hányós vírust kapja el. Egyiket sem úsznánk meg nagy valószínűséggel, legalábbis a gyerekek biztos nem. Szegény, azt mondta, haza sem jön.

Folyt.köv.

15 óra 20 perc. Éppen indulni készülünk a gyerekekért, amikor ölbe vettem Zsombort, hogy feladom rá a kabátot. Adtam egy puszit a feje búbjára és melegnek találtam. Gyors mérés, 37, 7 fok. A francba...

17 óra.Összeszedtük a gyerekeket, Zsomborban biztos bújkál valami, mert végig megmaradt a babakocsiban, nem kéredzkedett ki. Bújós, nyávogós, láthatóan nem érzi jól magát. Tesók okésak, egyelőre.

17.óra 30 perc. Apa és legkisebb fia fej fej mellett haladnak. Zsombinak már 38,3 fok, Apának 38,4 fok a láza. Peti most jött haza Katáért, hogy elvigye tornázni, szédeleg, alig van hangja, a kicsi elesetten ül és szunyókál az ölemben. Mindkettő elfogyaszt egy cső Oscillo-t, hátha...

18 óra 10 perc. Zsombor nem akar enni semmit, nem erőltetem, felviszem fürödni. És innen jön az 1 órás őrület. Csak sír és sír, ha a kezemben van, ha nincs, ha vízbe teszem, ha kiveszem onnan, ha olvasunk, az a baj, ha leteszem a könyvet, akkor az, alig tudom felöltöztetni, bepelenkázni, hányásig ordít. Bence próbál segíteni, bohóckodik, de nem hatja meg. ekkor már 38, 5 a hőmérséklete.

19 óra 15 perc. Eddig bírjuk, megkapja a kúpot és leteszem aludni. 2 perc alatt elájult, Bencével ott őrizzük az álmát, halkan beszélgetünk, nagyon nyugtalanul alszik.

19 óra 30 perc. Hazaérnek apáék, reszket, 38, 8-at mér. Gyorsan lefürödnek Katával, ezalatt a kicsi már háromszor felébredt és sírt. 8 órakor már mindenki ágyban van, a gyerekekkel még beszélgetünk, mesélünk, de ők is hamar elalszanak.

Éjszaka: hullámzó, a láza lement mindkettőjüknek, Zsombi ezerszer felébredt, dobálta a fejét és ütötte a fülét.

Megjegyzések

Unknown üzenete…
sajnálom :(
Heni üzenete…
:(((((((((((((

Népszerű bejegyzések