Karácsonyi ajándéklista

Tudom, kissé korainak tűnik, de én az elmúlt években rákaptam arra, hogy jó hamar kigondolom és be is szerzem a meglepetéseket, így az utolsó hetekre tényleg csak a ráhangolódás, a sütés/főzés és esetleg a csomagolás marad.

Az idei ajándékok zöme már megvan, a fejemben mindenképpen, de kis részük már ténylegesen is. Bence és Kata már határozott elképzeléseket közöl, hogy miket szeretnének a Mikulástól és a Jézuskától, több levelet is elküldenek nekik.:)) Zsombika még nem nyilvánítja ki -legalábbis ebből a szempontból - az akaratát, esetében mi döntünk.

Bence és Kata az elmúlt 1-2 évben Lego és Playmobil őrületben "szenved", Bencénél lefutott a kocsi-mánia, Kata soha nem volt az az igazán babás/babázós lányka. Ennek jegyében zajlik a készülődés és áll össze a kívánságlista.

Bence Mikulásra a sírfosztogatók rejtekhelyét fogja megkapni. A Jézuska egy szfinxbe rejtett múmiát és Darth Vader repülőjét fogja neki hozni, továbbá társasjátékokat, bár itt még nincs konkrétum.

Kata kicsit összetettebb, hiszen neki novemberben még névnapja is lesz, előre egyeztetni kell a nagyszülőkkel. De úgy tűnik, a Mikulás a tiszta csizma mellé egy icuri-picuri házikót és néhány Polly Pocket babát fog elhelyezni. Karácsonyra nagy vágya az óriási piramis, amit igyekszünk teljesíteni. Továbbá ő is kap társasjátékot.

Zsombika a fentiek miatt a legegyszerűbb történet. A Jézuska egy Thomasos Duplot fog neki hozni.

És persze könyvek minden mennyiségben, a virtuális könyvespolcom már csurig van rakva. Zsombornak megrendelem pl. ezt és ezt, meg ezt is, már itthon vannak elrejtve a böngészők. Katusnak szeretném az AnnaPetiGergő sorozat hiányzó könyveit, a Színezd ki...sorozat 2 könyvét, Illyés Gyula gyűjteményét, Janikovszky Éva egy-két hiányzó kötetét. Bence listája is hosszú, szerepel rajta ez, ez, ez, még ez, ez is és még ez is. És majd még látjuk.

Szóval így néz ki a lista, még alakítható, de nagy valószínűséggel így lesz.

Megjegyzések

Heni üzenete…
Jó hosszú a lista. Remélem mindennek örülni fognak.
Dia üzenete…
Henikém, és te tudod már, mit szeretnél???
Reni üzenete…
hűűűűűűűűűűűűűűűű mekkora lista. :) szép karácsonyuk lesz.
Heni üzenete…
Hááááááát még nem igazán, de vannak elképzeléseim.
Dia üzenete…
Reni, remélem, téníyleg szép lesz.
Heni, akkor tessék közölni velem!

Népszerű bejegyzések