Cukkinis palacsinta

Mindannyiunknak jutott egy darab palacsinta, mivel nagyméretűek és elég laktatóak is, így éppen nem vesztünk össze rajta. De majdnem...A Paleolit Éléskamra palacsinta keverékével még úgy is könnyű dolgozni, hogy reszelt cukkinivel nehezítettem meg elviekben a dolgomat.



Cukkinis palacsinta

Hozzávalók 5 nagy palacsintához:
1 dkg Szafi Fitt kókuszolaj
1,5 dl enyhén szénsavas ásványvíz
2 tojás
1 csomag Paleolit Éléskamra Nagy palacsintája lisztkeverék
13 dkg pucolt cukkini

A cukkinit nagylyukú sajtreszelőn lereszeljük. Az olvasztott olajat gépi habverővel kikeverjük a a cukkini kivételével a többi hozzávalóval, majd hozzáadjuk a reszelt cukkinit is. 10 percig pihentetjük.

5 nagyméretű és kissé vastagabb palacsintát sütöttem belőle.

A képen látható példány tölteléke forró víz és sűrű, kevés kókuszkrém kikeverve édesítővel és zsírszegény kakaóporral, amibe egy kevés őrölt diót/mandulát lehet tenni.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-termekek-webshop.hu/      



A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát itt találod: http://www.paleonagykereskedes.hu/spl/265255/Paleo-lisztkeverekekAz értékesítési pontok egy része a Hol kapható? menüpontban szerepel. Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt:http://www.paleonagykereskedes.hu/shop_contact.php


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések