Egy újabb pogácsa

Egy újabb túrós pogácsa, hát mit tegyek, nagyon kedvelik a gyerekek. Ami újdonság, hogy ehhez most egy lisztkeveréket használtam fel, a Paleolit Éléskamra egyébként kenyérhez ajánlott lisztjét.



Hozzávalók:
2,5 dkg Szafi Fitt kókuszolaj
1 tojás
25 dkg totu vagy zsírszegény túró
csipet só
1 csomag Paleolit Éléskamra Foszlós fehér kenyér lisztkeverék

A liszt kivételével krémesre turmixoljuk a többi alkotót, majd hozzáadjuk azt is. Kicsit ragacsos lesz a tészta, de 2 sütőpapír között szépen nyújtható. Kb. 2 cm vastagra nyújtjuk és tetszőleges nagyságú pogácsákat szaggatunk belőle.

Sütőpapírra rakosgatjuk a pogikat, a tetejüket megkenhetjük tojás sárgájával (én nem tettem), illetve megszórhatjuk általunk fogyasztott sajttal.

180 fokra előmelegítjük a sütőt, amiben kb. 20-23 perc alatt szép barnára sültek.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-termekek-webshop.hu/         




A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát itt találod: http://www.paleonagykereskedes.hu/spl/265255/Paleo-lisztkeverekekAz értékesítési pontok egy része a Hol kapható? menüpontban szerepel. Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt:http://www.paleonagykereskedes.hu/shop_contact.php

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések