Kolbászos tekercsek

Pizzatésztába töltött házi kolbász...hát mit is mondjak, nagyon bejövős lett. :) Akár ünnepekkor sós vendégváró is lehet. :) Ismét a Paleolit Éléskamra keverékét használtam fel.


Kolbászos tekercsek

Hozzávalók 12 darabhoz:
4 dkg Szafi Fitt kókuszolaj
1 tojás
1 tojás sárgája sárgája
1,5 dl víz
30 dkg Paleolit Éléskamra Olasz vékonytésztás pizza lisztkeverék

A folyékony olajat kikeverjük a tojásokkal, a vízzel, majd hozzáadjuk a lisztet és legalább 10 percig állni hagyjuk a tésztát. Gyönyörűen nyújtható lesz.

12 egyforma részre osztjuk a tésztát, minden darabot oválisra nyújtunk.


A darabokat lekenhetjük pizzakrémmel, nálam most magában a kolbászdarabkák kerültek rá.


A rövidebb oldalakon a széleket visszahajtjuk, majd a hosszanti oldalról feltekerjük a tésztát.



Bagettformába helyeztem a rudakat, de simán sütőpapíros tepsibe is pakolhatók.


Lekentem vízzel őket (tojás sárgájával is lehet), majd megszórtam szezámmaggal.



180 fokon 20 percig sültek. Bagettforma esetén célszerű alátenni valamit, ami felfogja z esetleg kisülő zsírt.

Az ételeimhez a hozzávalókat remek áron vásárolhatod meg Szafinál, az alábbi linkre kattintva:

http://www.dietas-termekek-webshop.hu/     


 

A Paleolit Éléskamra lisztkeverékekből könnyen és gyorsan süthetsz sós vagy édes finomságokat a megadott receptúra szerint. A termékek megvásárolhatók a bioboltokban, paleo üzletekben, webshopokban. A gyártó teljes kínálatát itt találod: http://www.paleonagykereskedes.hu/spl/265255/Paleo-lisztkeverekekAz értékesítési pontok egy része a Hol kapható? menüpontban szerepel. Ha szeretnéd, hogy kedvenc üzletedben kaphatók legyenek a keverékek, a gyártó oldalán ajánlhatod azt:http://www.paleonagykereskedes.hu/shop_contact.php 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések